Enkel een gebruiker met Admin rechten kan een nieuwe login aanmaken !!!

Selecteer Admin -> Gebruikers -> Toevoegen

Er wordt een nieuw venster geopend waar je alle velden verplicht moet invullen:

• Login: is hoofdletter gevoelig
  • Voornaam: voornaam van de gebruiker
  • Achternaam: achternaam van de gebruiker
  • Telefoon: internationaal formaat zonder “.” en “/” vb.: +32475111222
  • Email: voer een geldig e-mail adres in
  • Start: hier kan je een datum ingeven vanaf wanneer de login geldig is.
  • Eind: hier kan je een datum ingeven tot wanneer de login geldig is.
  • Startpagina: welke pagina wordt er gevisualiseerd als men inlogt in Suivo
  • Taal: in welke taal moet Suivo weergegeven worden
  • Profiel: kies het juiste profiel voor de gebruiker uit de drop-down en kan steeds gewijzigd worden
  • Wachtwoord: wachtwoord moet minstens 6 karakters bevatten waarvan 1 cijfer (hoofdlettergevoelig)
  • Gebruikersbeheer: indien aangevinkt kan deze gebruiker ook logins aanmaken

Indien je wenst dat de nieuwe gebruiker ook nieuwe "logins" mag aanmaken dan dien je Gebruikersbeheer aan te vinken.

Kopieer parameters

Om te vermijden dat je voor elke nieuwe gebruiker nieuwe settings ed moet ingeven kan je opteren om de settings over te nemen van een standaard gebruiker vb de Admin.

De belangrijkste parameters die je kan overnemen zijn:

• Suivo instellingen
  • Configuratie informatie vensters
  • Kaart instellingen

Selecteer uit de drop-down van welke gebruiker je de settings wenst over te nemen.

Controleer alle gegevens en bevestig door Opslaan te selecteren.