Binnen Suivo kan je in verschillende modules zelf lijsten samenstellen zodat je als gebruiker een mooi overzicht hebt van assets met daaraan verbonden verschillende attributen.

Zoals beschreven in artikel Live Tracking visualisatie kan je de Live Tracking pagina instellen in:

• lijstweergave
  • kaart/lijstweergave

De standaard kolommen kan je als gebruiker zelf wijzigen zodat je de info ziet die je wenst te zien.

Klik op het "Standaard" en dan klik op "+ Nieuwe lijstconfiguratie toevoegen..."

U krijgt de mogelijkheid om een nieuwe lijstconfiguratie aan te maken.

Eerst dient u een naam van de nieuwe lijstconfiguratie in te vullen.

Daarna kunt u de kolommen en de attributen selecteren die u in de Live tracking wilt zien.

Klik op "Opslaan" om de nieuwe lijstconfiguratie op te slaan.

Na het opslaan wordt de info weergegeven aan de hand van de nieuwe configuratie.