Op deze pagina beschrijven we hoe een batterij te vervangen / aan te sluiten op een Hydrogen Tracker (A-track).

Batterij deconnecteren

1. Schroef de torx vijzen los:

2. Maak de batterij voorzichtig los van de Hydrogen-Tracker:

3. De connector tussen de batterij en de Hydrogen-tracker maak je voorzichtig los:

4. De batterij is losgekoppeld van de Hydrogen-tracker:

Nieuwe batterij aansluiten

Maak de batterij en de Hydrogen-tracker terug aan elkaar vast, via de Torx schroeven:

Batterij-type instellen via worker app

Open de worker app - meldt aan met uw gebruikernaam en wachtwoord.

Bovenaan ziet men een locatie aanduiding, dit dient de juiste locatie te zijn, indien niet kan men deze aanpassen via de knop 'Andere locatie'.

Indien men de toegekende locatie van de Hydrogen-tracker niet wenst te wijzigen OF men werkt niet met kost- en voorrraadlocaties, dan selecteert men 'Geen locatie':

Scan de QR-code van de Hyrdrogen-tracker via

Na het inscannen van de QR-code verschijnt de detail van de bijhorende asset:

Naam van de asset.

Foto van de asset indien beschikbaar.

Meer informatie opvragen over de asset.

Type batterij Huidige configuratie

Mogelijke aanpassingen:

1. Loskoppelen

A-tracker ontkoppelen van de asset.

2. Update configureren

Een andere configuratie op de A-tracker zetten.

3. Batterij instellen

Het type van batterij gelinkt aan de A-tracker aanduiden.

Batterij instellen

Selecteer het juist type batterij uit de lijst:

M.b.v. volgende afmetingen kan men het juiste type selecteren uit de lijst in de worker app: