Nadat de registratie is voltooid dien je als gebruiker nog één of meerdere sleutels toe te voegen.

Een sleutel is een unieke code die aangemaakt wordt in Suivo Web en die toelating geeft om zich aan te melden op één of meerdere werven. Voor het aanmaken van een sleutel zie: Aanmaken Sleutel Check-in-at-work.

Werknemers dienen de sleutel(s) te ontvangen en te registreren alvorens ze zich kunnen aanmelden.

Contacteer je contact persoon indien je nog geen sleutel zou ontvangen hebben.

Bij einde registratie krijg je onderstaand scherm te zien.

Stap 1: einde registratie
Stap 2: sleutel toevoegen
 Selecteer "Sleutel toevoegen"

Het toevoegen van een sleutel kan op 2 manieren uitgevoerd worden nl:

• manueel: typ code in
  • Scannen: scan QR code

Stap 4 sleutel manueel ingeven
Stap 5: sleutel bevestigen
Onderstaande sleutel nr wordt ingevuld

Bevestig door "Sleutel opslaan" te selecteren.

Stap 6: Sleutel is bevestigd. Checkin kan uitgevoerd worden