Voordat de gebruiker asset kan reserveren, moet het eerst geconfigureerd worden welke asset gereserveerd mag worden en welke niet.

Configuratie:

Stap 1.

De assets die gereserveerd mogen worden moeten eerst toegevoegd zijn aan een groep.

Ga naar "Admin/Groepen"

Jij kan de bestaande Asset groeps gebruiken of een nieuwe groep aanmaken.

Stap 2. Als de groep in de lijst staat, ga met de muis over de juiste groep en selecteer het "potlood icoon" om de groep aan te passen. Enkel de gebruikers met volledige toegang kunnen deze aanpassingen uitvoeren.

Stap 3. Scroll naar beneden tot "Groep gebruiken voor" en vink de optie "Reserveringen" aan.

Stap 4. Klik op 'Opslaan' om de wijzigingen op te slaan .