Installatie zonder CAN BUS:

Bij installatie van  black box in een voertuig/vrachtwagen, dan wordt tijdens de installatie de huidige km stand van het voertuig vastgelegd in Suivo.

Na installatie worden de afgelegde km's opgeteld bij de vastgelegde km stand.

Echter op jaarbasis zit er een afwijking van een paar procenten tussen de km stand weergegeven in het voertuig en weergave in Suivo.

De km stand in Suivo kan op verschillende malen correct geplaatst worden met de km stand die getoond wordt in het dashboard.

Let op: je dient als gebruiker te beschikken over de juiste rechten om deze aanpassing uit te voeren.

Methode 1:  Km stand aanpassen via Live Tracking

Selecteer het juiste voertuig uit de lijst of zoek het voertuig op via de zoekfunctie

Selecteer het voertuig en er zal een detail scherm verschijnen van het geselecteerde voertuig.

Selecteer het potlood naast de km stand om een aanpassing door te voeren.

Pas de km stand aan

Methode 2: Km stand aanpassen via de Admin Module

Ga naar Admin -> Assets en zoek het desbetreffende voertuig op in de lijst via de zoekfunctie

Selecteer het potlood om het voertuig te bewerken.

Selecteer "Km. stand"

Selecteer het potlood om de Km. stand te bewerken.

De huidige km stand wordt weergegeven.

Stel dat je op 29 september een correcte km stand heb genoteerd van het voertuig dan selecteer je uit de kalender de datum 29/09 en klik nadien op bevestigen.

De verschillende stopmomenten van het voertuig worden getoond

• Selecteer het juiste stopmoment
  • Pas de km stand aan
  • Bevestig door op te slaan.

De km stand is aangepast.

Methode 2: