Release Q1 2021 (NL)

Ons hoofddoel voor deze release was om het webplatform lichter en moderner te laten aanvoelen om de gebruikerservaring te verbeteren. Lees verder om te ontdekken wat er nieuw is!


De vernieuwde interface:

- We hebben de gebruikersinterface van het webplatform aangepast aan de Suivo look & feel. Het kleurenthema, lettertypes, lijnen, iconen en andere visuele componenten zijn vernieuwd.

- De menu structuur, knoppen, pagina lay-out en formulieren blijven hetzelfde als voorheen.

- U kunt nog steeds terugschakelen naar de oude versie via 'Webinstellingen' > ‘Stijl veranderen’ en dan de switcher aanzetten. Deze functie zal beschikbaar zijn tot 27 juni 2021.


Interactieve rapporten:

- De Interactive Rapporten pagina is geherstructureerd; de verschillende onderdelen (bijv. eco scores) staan niet meer in het overzicht maar worden in een apart venster geopend.

- De lijst aan de linkerkant en het overzicht aan de bovenkant kunnen nu samenvouwen om meer ruimte voor de kaart vrij te maken.

- Hier kan je de handleidingen vinden voor de nieuwe structuur.


Helpdesk:

- U zult onze handleidingen terug kunnen vinden via het '?' icoontje in het menu in de Nederlandse en Franse versie van het platform.

- Niet nieuw, maar een kleine herinnering dat je je tickets terug kunt vinden op ons servicedesk platform. Als je er nog geen gebruik van hebt gemaakt, kan je de instructies hier vinden: https://servicedesk.suivo.com/nl/support/discussions/topics/60000405446


2 people like this