Een aangemaakte groep kan ten alle tijden verwijderd worden.

Bij het verwijderen van een groep dien je steeds rekening te houden dat dit invloed kan hebben op:

• ingestelde rapporten
  • events die aangemaakt zijn
  • profielen die ingesteld zijn op basis van één of meerdere groepen
  • ......

selecteer links het vierkantje van de groep die u wilt verwijderen.  Klik daarna bovenaan op verwijderen.

Een pop-up wordt getoond en vraagt om een code te bevestiging over te typen. Dit is een extra beveiliging zodoende de groep niet per ongeluk kan verwijderd worden.