Ga naar Admin -> Account

Selecteer “Configuratie van attributen”

Selecteer “Nieuw attribuut” om een attribuut aan te maken. Indien je een attribuut wenst aan te maken op persoonsniveau of locatieniveau dan dien je eerst Personen of Locaties  te selecteren.

Er wordt een pop-up scherm weergegeven waarin je het attribuut kan aanmaken:

Label: naam van het attribuut bvb inschrijvingsbewijs

Omschrijving:  hier kan je optioneel een omschrijving geven van het attribuut

Type: welk type attribuut wens je aan te maken. Kies het juiste type uit de drop-down lijst. In dit voorbeeld nemen we Bijlage

Prioriteit: als je meerdere attributen hebt aangemaakt kan je deze een prioriteit meegeven. Ipv van alfabetisch te rangschikken kan je een cijfer meegeven. Alle attributen met cijfer 1 worden bovenaan gezet en zo gerangschikt tot prioriteit 9.

Vereist: indien dit actief staat dien je het attribuut verplicht in te vullen als je een asset zou bewerken.

Bevestig het aangemaakt attribuut door op “Opslaan” te klikken.

Herhaal bovenstaande stappen voor nieuwe attributen aan te maken.