Om de configuratie van een A-tracker dienen we de batterij los te koppelen, de configuratie via de worker app klaar te zetten, de batterij terug aan te sluiten en vervolgens binnen de 60 seconden de update te starten via de app.

Zie hieronder de volledige werkwijze.

A-tracker loskoppelen van batterij

1. Schroef de torx vijzen los:

2. Maak de batterij voorzichtig los van de A-Tracker:

3. De connector tussen de batterij en de A-tracker maak je voorzichtig los:

4. De batterij is losgekoppeld van de A-tracker:

Config aanpassen via worker app

Open de worker app - meldt aan met uw gebruikernaam en wachtwoord.

Bovenaan ziet u een locatie aanduiding, dit dient de juiste locatie te zijn, indien niet kan u deze aanpassen via de knop 'Andere locatie'.

Indien u de toegekende locatie van de A-tracker niet wenst te wijzigen OF men werkt niet met kost- en voorrraadlocaties, dan selecteert men 'Geen locatie':

Scan de QR-code van de A-tracker via

Na het inscannen van de QR-code verschijnt de detail van de bijhorende asset:

Naam van de asset.

Foto van de asset indien beschikbaar.

Meer informatie opvragen over de asset.

Type batterij Huidige configuratie

Mogelijke aanpassingen:

1. Loskoppelen

A-tracker ontkoppelen van de asset.

2. Update configureren

Een andere configuratie op de A-tracker zetten.

3. Batterij instellen

Het type van batterij gelinkt aan de A-tracker aanduiden.

Loskoppelen

Via de knop reden, kan je één van de voorgedefinieerde redenen aanduiden. bijvoorbeeld:

Vervolgens kan je nog extra commentaar invoeren.

Door onderaan op de knop 'Opslaan' te klikken worden de devices van elkaar losgekoppeld.

Update configuren

Volgend venster opent:

1. Kies de gewenste configuratie uit de lijst door op 'Configuratie selecteren' te klikken:

[De configuratie is afhankelijk van wat de klant heeft besteld en bijgevolg de geconfigureerde communicatiemodus op het device.]

2. Sluit de batterij  terug aan op de A-tracker:

3. Druk binnen de 60s op de knop 'Begin met het schrijven van configuratie'.

4. De configuratie is gelukt, als volgende booschap verschijnt:

5. De aangepaste configuratie is ook zichtbaar in het asset detail overzicht:

6. Maak de batterij en de A-tracker terug aan elkaar vast, via de Torx schroeven:

Troubleshooting:

Probleem:

De app blijft zoeken naar het apparaat, na een tijdje verschijnt volgend venster:

Oplossing:

Koppel de batterij los van de A-track, connecteer de batterij opnieuw en klik op de knop 'Begin met het schrijven van configuratie'.

Batterij instellen

Selecteer het juist type Batterij uit de lijst: