Om de configuratie van een Hydrogen-tracker aan te passen, dienen we de batterij los te koppelen, de configuratie via de starter app klaar te zetten, de batterij terug aan te sluiten en vervolgens binnen de 60 seconden de update te starten via de app.

Zie hieronder de volledige werkwijze.

Hydrogen-tracker loskoppelen van batterij

1. Schroef de torx vijzen los:

2. Maak de batterij voorzichtig los van de Hydrogen-Tracker:

3. De connector tussen de batterij en de Hydrogen-tracker maak je voorzichtig los:

4. De batterij is losgekoppeld van de Hydrogen-tracker:

Configuratie aanpassen via de starter app

Open de starter app - meldt aan met uw gebruikernaam en wachtwoord. (dezelfde als in Suivo platform)

Bovenaan ziet u een locatie aanduiding, dit dient de juiste locatie te zijn, indien niet kan u deze aanpassen via de knop 'Andere locatie'.

Indien u de toegekende locatie van de Hydrogen-tracker niet wenst te wijzigen OF men werkt niet met kost- en voorrraadlocaties, dan selecteert men 'GPS locatie':

Scan de QR-code van de Hydrogen-tracker via

Na het inscannen van de QR-code verschijnt de detail van de bijhorende asset:

Naam + foto van de asset.

Gegevens van de passieve tag/code.

Gegevens van de actieve tag

Mogelijke aanpassingen:

1. Via de knop 'Unlink':

Hydrogen-tracker ontkoppelen van de asset.

2. Batterij bekijken/updaten

Via het potloodje kan het type batterij worden aangepast.

3. Configuratie bekijken/updaten

Via het potloodje kan er een andere configuratie worden ingesteld.

Meer informatie opvragen over de asset.

Loskoppelen

Via de knop reden, kan je één van de voorgedefinieerde redenen aanduiden. bijvoorbeeld:

Vervolgens kan je nog extra commentaar invoeren.

Door onderaan op de knop 'Opslaan' te klikken worden de devices van elkaar losgekoppeld.

Update configuren

Volgend venster opent:

1. Kies de gewenste configuratie uit de lijst door op 'Configuratie selecteren' te klikken:

[De configuratie is afhankelijk van de licentie en bijgevolg de geconfigureerde communicatiemodus op het device.]

2. Sluit de batterij terug aan op de Hydrogen-tracker:

3. Druk binnen de 60s op de knop 'Begin met het schrijven van configuratie'.

4. De configuratie is gelukt, als volgende boodschap verschijnt:

5. Maak de batterij en de Hydrogen-tracker terug aan elkaar vast, via de Torx schroeven:

Troubleshooting:

Probleem:

De app blijft zoeken naar het apparaat, na een tijdje verschijnt volgend venster:

Oplossing:

Koppel de batterij los van de Hydrogen-track, connecteer de batterij opnieuw en klik op de knop 'Begin met het schrijven van configuratie'.

Batterij instellen

Selecteer het juist type batterij uit de lijst: