Via de Suivo Live tracking module kan een gebruiker snel en eenvoudig opzoeken welk voertuig het dichtstbij een adres, locatie is.

Deze functie is handig om bij urgente interventies snel het juiste voertuig te sturen.

Selecteer het vergrootglas (loep) linksboven in de kaart.

Er zijn 3 mogelijkheden om een opzoeking te doen:

• manueel een adres intypen
  • locatie selecteren uit het adres boek
  • locatie rechtstreeks op kaart aanduiden

Manueel een adres intypen:

Selecteer het vergrootglas en geef een adres manueel in en Google geeft 1 of meerdere suggesties.

Selecteer het juiste adres en er wordt een street view beeld getoond.

Selecteer het icoon "3 dichtstbijzijnde"

De 3 eerste voertuigen worden opgelijst. Je kan dit nog verfijnen door te zoeken in een bepaalde Groep of op een bepaald Type voertuig.

Er is een mogelijkheid om vanuit dit scherm een Taak te versturen. (hiervoor dien je een Garmin toestel aan te sluiten op de blackbox of dien je in het bezit te zijn van de Pilot App).

Locatie selecteren vanuit het adresboek:

Selecteer het vergrootglas en daarna het adresboek icoon.

Kies uit de lijst de juiste locatie of typ een deel van de locatie in het zoekveld in

Selecteer daarna het icoon "3 dichtstbijzijnde" en de 3 dichtstbijzijnde voertuigen worden getoond.

Locatie rechtstreeks op kaart aanduiden:

Selecteer het vergrootglas en daarna het locatie icoon.

Klik nu op de kaart de locatie aan, er verschijnt een rode pin point. Je kan deze pin point nog verplaatsen door met de muis te selecteren en deze te verslepen en los te laten.

Selecteer nadien het "3 dichtstbijzijnde icoon"