Via de Suivo Live tracking module kan een gebruiker snel en eenvoudig opzoeken welk voertuig het dichtstbij een adres, locatie is.

Deze functie is handig om bij urgente interventies snel het juiste voertuig te sturen.

Selecteer het vergrootglas (loep) of klik in het tekstvak linksboven in de kaart.

Er zijn 3 mogelijkheden om een opzoeking te doen:

1. Manueel een adres intypen
  2. Een locatie selecteren uit het adres boek
  3. Een locatie rechtstreeks op de kaart aanduiden

1. Manueel een adres intypen:

Selecteer het vergrootglas en geef een adres manueel in, Google geeft 1 of meerdere suggesties.

Selecteer het juiste adres, er wordt een street view beeld getoond:

Selecteer het icoon "3 dichtstbijzijnde":

De 3 eerste voertuigen worden opgelijst. Je kan dit nog verfijnen door te filteren op een bepaalde Groep of op een bepaald Type voertuig.

Er is een mogelijkheid om vanuit dit scherm een Taak te versturen. (hiervoor dien je een Garmin toestel aan te sluiten op de blackbox of dien je in het bezit te zijn van de Pilot App).

2. Een locatie selecteren vanuit het adresboek:

Selecteer het vergrootglas en daarna het adresboek icoon.

Kies uit de lijst de juiste locatie of typ een deel van de locatie in het zoekveld in:

Selecteer daarna het icoon "3 dichtstbijzijnde" en de 3 dichtstbijzijnde voertuigen worden getoond.

3. Een locatie rechtstreeks op de kaart aanduiden:

Selecteer het vergrootglas en daarna het locatie icoon:

Klik nu op de kaart de locatie aan, er verschijnt een paarse pin point. Je kan deze pin point nog verplaatsen door deze met de muis te selecteren, te verslepen en los te laten.

Selecteer nadien het "3 dichtstbijzijnde icoon"