Een aangemaakte locatie kan ten alle tijden aangepast worden daar een locatie meestal wordt aangemaakt van een opgekregen adres. Echter in de praktijk komt het opgegeven adres soms niet overeen met de realiteit daar bijvoorbeeld werfwagens niet kunnen parkeren op het opgegeven adres.

Selecteer  Admin -> Locaties

Alle aangemaakt locaties worden nu weergegeven. Locaties worden per 50 gevisualiseerd. Wens je de volgende 50 te visualiseren dan klik je op het rechtse pijltje.

Selecteerr de locatie die je wenst aan te passen op typ een deel van de naam in het zoekveld.

Automatisch begint Suivo suggesties te geven.

Selecteer "Locatie aanpassen" om de locatie te bewerken of gegevens aan te passen.

De locatiefiche van de geselecteerd locatie wordt geopend.

Scroll de locatiefiche verder naar beneden tot de kaart met de zone zichtbaar is.

Selecteer de 4 pijltjes in de rechterbovenhoek om de kaart te vergroten en kies eventueel als kaart thema Satelliet.

Om de locatie precies te vergroten heeft Suivo een functie om de voertuigen in de buurt te visualiseren.

Selecteer de 3 horizontale streepjes  linksboven en kies "Toon voertuigen in buurt". Sluit het optievak dmv het kleine pijltje.

Voertuigen die momenteel in de buurt staan worden gevisualiseerd.

Je merkt dat het voertuig net buiten de getekende zone valt. Hierdoor kan vb de CheckIn@work verkeerd lopen.

Om de locatie te wijzigen, klik op het pijltje in de tekenset.

en klik nadien op de locatie. Op de locatie verschijnen verschillende punten.

Klik en vergroot één of meerdere punten tot dat het voertuig binnen de zone valt.

Selecteer de pijl in de tekenset en klik rechtsboven op de 2 pijltjes om de kaart te verkleinen.

De locatiefiche wordt opnieuw getoond met de aanpassing.

Selecteer rechts onderaan "Opslaan" om de wijzigingen te bewaren.