Een aangemaakte locatie kan ten alle tijden aangepast worden daar een locatie meestal wordt aangemaakt van een opgekregen adres. Echter in de praktijk komt het opgegeven adres soms niet overeen met de realiteit daar bijvoorbeeld werfwagens niet kunnen parkeren op het opgegeven adres.

Selecteer  Admin -> Locaties

Alle aangemaakt locaties worden nu weergegeven. Locaties worden per 50 gevisualiseerd. Wens je de volgende 50 te visualiseren dan klik je op het rechtse pijltje.

Selecteer de locatie die je wenst aan te passen op typ een deel van de naam in het zoekveld.

Automatisch begint Suivo suggesties te geven.

Ga met de muis over de locatie en selecteer het potlood.

De locatiefiche van de geselecteerd locatie wordt geopend.

Selecteer het vierkant in de rechterbovenhoek om de kaart te vergroten en kies eventueel als kaart thema Satelliet.

Om de locatie precies te vergroten heeft Suivo een functie om de voertuigen in de buurt te visualiseren.

Selecteer de 3 horizontale streepjes  linksboven en kies "Toon voertuigen in buurt". Sluit het optievak via het kruisje.

Als je merkt dat een voertuig net buiten de getekende zone valt. Kan de CheckIn@work verkeerd lopen.

Als je ziet dat er voertuigen buiten de buffer geparkeerd staan, kan je de de locatie vergroten en/of de buffer vergroten zodat de voertuigen wel binnen de locatie vallen.