Om een CheckIn@work werf te koppelen aan een locatie dien je eerst een locatie aan te maken. Klik hier Hoe kan ik een locatie aanmaken.

Zoek bestaande locatie op via Admin -> Locatie.

Alle aangemaakt locaties worden nu weergegeven. Locaties worden per 50 gevisualiseerd. Wens je de volgende 50 te visualiseren dan klik je op het rechtse pijltje.

Selecteerr de locatie die je wenst aan te passen op typ een deel van de naam in het zoekveld.

Automatisch begint Suivo suggesties te geven.

Selecteer "Locatie aanpassen" om de locatie te bewerken of gegevens aan te passen.

De locatiefiche van de geselecteerd locatie wordt geopend.

Selecteer de tab "CheckIn@Work".

Klik op "+ Voeg een nieuwe RSZ-Werf toe".

Een nieuw venster wordt getoond.

Omschrijving: Naam van de werf     vb Werf_AZ_Nicolaas_2021

Site verwijzing: optionele info (niet verplicht)

RSZ -Werfcode:  Vul hier de RSZ nr in   vb 1Y0000AZ0456Z

Werfpaal: indien de werf is uitgerust met een werfpaal van Suivo dan kan je uit de drop-down lijst de juiste werfpaal selecteren.

Startdatum: Werf wordt aangemaakt in Suivo maar CheckIn@Work is maar actief vanaf ingevulde datum

Einddatum: Als hier een einddatum wordt opgegeven dan is vanaf die datum geen CheckIn@Work meer mogelijk.

Als alle gegevens ingevuld zijn bevestig je door links onderaan "Opslaan" te selecteren.

Indien je nog een aanpassing wenst door te voeren kan je via het potlood de data wijzigen.

De CheckIn@Work registraties kan je consulteren onder de module  "Bouw"