Als personen zich registreren dmv van een badge of via een app dan worden de indentificaties weergegeven onder Analystics - Persoon.

De gebruiker kan een dagoverzicht of een weekoverzicht visualiseren van de geselecteerde persoon.

Ga naar Analytics -> Persoon.

Er wordt standaard een dagoverzicht gevisualiseerd van de huidige dag.

Via de datumkiezer kan er een datum in het verleden geselecteerd worden.

Wens je een andere persoon zijn data te consulteren dan selecteer je het pijltje naast de getoonde persoon en kies je uit de drop-down lijst de gewenste medewerker.

Om data te visualeseren op weekbasis selecteer je "Week" en de huidige weeknr wordt getoond.

Via de datumkiezer kan je een week nr in het verleden selecteren.