Bestuurders van voertuigen (uitgerust met een blackbox) die zich registreren met een badge voor elke rit , kunnen gebruiken maken van de ECO DRIVE APP. De verzamelde data geven chauffeurs in deze app inzicht in hun rijgedrag.

De data kunnen weergegeven worden per dag en de details worden opgesplitst per voertuig.

Om een chauffeur toegang te geven tot zijn/haar persoonlijke gegevens via de app, dienen volgende stappen te worden genomen:

1. Gebruiker die Eco drive App gebruikt dient een Login op Suivo te hebben
  2. Gebruiker wordt gelinkt aan zijn persoonlijke fiche (admin - personen)

Via admin - gebruikers opent men de fiche van een gebruiker, op het tabblad 'wijzig gebruiker' kan men onderaan

via 'Gerelateerde persoon' de overeenkomstige personeelsfiche linken:

3. Download Eco App uit Google Play store of de App store (Apple)

Als voorgaande stappen zijn uitgevoerd kan men de Eco App openen op het toestel en inloggen:

Na inloggen komt men op het home scherm terecht:

Standaard opent de app op de datum van vandaag, men kan deze wijzigen door op het datumveld te klikken:

De details van de Eco score kunnen opgevraagd worden door op dit onderdeel te klikken:

De details van het dagoverzicht kan opgevraagd worden door op de kaart/tekstveld te klikken: