Op deze pagina wordt uitgelegd hoe men licentiecodes gekoppeld aan een apparaat kan vrijgeven, zodat deze met een ander apparaat kan gelinkt worden.

Via het Admin / account, vindt men links in de navigatie App-licenties terug.

Als men hierop klinkt ziet men alle licenties gelinkt aan deze account:

Door achteraan op het potloodje te klikken kan men de gegevens m.b.t. de licentie wijzigen:

Aan de rechterkant zien we volgende instellingen, hier opgelijst stap per stap:

• Licentiesleutel + QR-code waarin deze sleutel is verwerkt:

• Licentiesleutel gelinkt aan asset:

We kunnen het asset locken op 2 manieren:

1. Server lock: Het asset is vastgezet via de server, de client kan dit niet aanpassen
  2. Client lock: Het asset is vastgezt via de client, dit kan indien nodig aangepast worden op de server.

•    Licentiesleutel gelinkt aan Persoon:

We kunnen de persoon locken op 2 manieren:

1. Server lock: De persoon is vastgezet via de server, de client kan dit niet aanpassen
  2. Client lock: De persoon  is vastgezt via de client, dit kan indien nodig aangepast worden op de server.

Bovenstaande instellingen zien er zo uit op de pilot app:

Vervolgens zie je aan welk device deze licentiesleutel is gekoppeld:

Via het kruisje kan men de link weghalen. (Niet vergeten onderaan op de opslaan-knop te klikken)

Onderaan vind je nog instellingen die in deze licentiesleutel vervat zitten:

Tenslotte helemaal onderaan de knoppen 'reset' en 'opslaan':

Als men wijzigingen wenst te bewaren, dient men op Save te klikken. Indien men de wijzigingen NIET wenst te bewaren klikt men op Reset.