Na verloop van tijd kan het zijn dat bepaalde assets niet meer nodig zijn in Suivo.

Ga naar Admin -> Assets

Alle assets worden getoond.

Typ een deel van de naam in het zoekveld (min. 3 karakters) en één of meerdere assets die voldoen aan de zoekopdracht worden getoond.

Klik achteraan naast de 3 puntjes op het poltloodje (=asset bewerken)

In het asset bewerken venster staat helemaal onderaan de knop 'Verwijderen':

Klik op 'Verwijderen', vervolgens verschijnt volgende boodschap:

Via de knop 'Bevestigen' wordt de asset definitief verwijdert uit Suivo, door op 'Annuleren' te klikken zal het asset blijven bestaan.