Deze pagina geeft een totaal overzicht weer van het aantal verbruiksgoederen op de verschillende voorraad - of kostlocatie.

Kies Assets -> Verbruiksgoederen

De gebruiker heeft een zicht op het totaal aantal van de verschillende vebruiksgoederen.

Indien je op het verbruiksitem klikt dan krijg je rechts te zien hoeveel voorraad er van het verbruiksitem op een voorraad - of kostlocatie ligt.

Via de tab Voorraadlocatie kan een gebruiker zelf voorraadlocaties samenstellen. Dit heeft als voordeel dat je snel een overzicht krijgt van alle verbruiksgoederen

vb: een overzicht van alle magazijnen of een overzicht van voorraad in alle voertuigen

In dit voorbeeld heb je een overzicht van alle verbruikersgoederen met hun totaal in de verschillende magazijnen.

Hoe kan je een overzicht aanmaken:

Selecteer het "filter" symbool

Selecteer "Lijstconfiguratie toevoegen"

Vul een naam in onder "Naam lijstconfiguratie"

vb: alle magazijnen

Daarna selecteer je in de linkse kolom de magazijnen die moeten gevisualiseerd worden.

Selecteer "Opslaan" om de lijst te bewaren.