De Suivo aSR Programmer maakt het eenvoudig om een Suivo aSR tag te programmeren. Door het te koppelen met Android en iPhone/iPad via Bluetooth, kunnen Suivo aSR tags worden geactiveerd met behulp van near-field communicatie (NFC) in combinatie met de Suivo Starter app.

bekijk ook de productfiche klik hier

Een aSR tag wordt steeds NIET actief uitgeleverd. Vooral eer je een aSR tag kan koppelen aan een asset dien je de aSR tag te activeren via NFC. Dit kan met een telefoon/tablet die uitgerust is met een NFC reader maar het nadeel is dat het niet evident is om de aSR tag continue tegen de NFC reader te houden tijdens het activatie proces.

Stap 1:

Activeer de aSR programmer - > plaats de schakelaar op het bluetooth teken

Op de reader begint een blauw lichtje te pinken

Stap 2:

Open de Starter App en selecteer rechtsboven "Ext reader"

De Starter App geeft weer dat er nog geen externe reader is gekoppeld.

Selecteer "Bluetooth Scan"

De Starter App zoekt naar een externe reader en als deze gevonden is dan verschijnt onderstaande boodschap.

Selecteer de gevonden reader.

De externe reader is gekoppeld met de telefoon/tablet.

Selecteer het "home icoon" om terug te keren naar het beginscherm

Plaats een niet active aSR tag op de reader.