https://toughbook.custhelp.com/app/home

inloggen, rechts bovenaan :

login : support@suivo.com

paswoord: "Panasonic0807"

Request a repair

Gevraagde info invullen o.a. model nummer, serienummer.

Vervolgens omschrijving van de fout etc.

Customer Reference ID: zelf in te vullen, bvb. RMA + naam van de klant

Ten slotte delivery adres aanpassen naar het delivery adres dat in de RMA aanvraag van de klant vermeld staat.

Billing adres blijft op Suivo staan.

"Click here" to add a new adres indien het opgegeven adres nog niet bij de bestaande adressen staat.

Collection Adres + Collection Point invullen met info die in de RMA request staat.

Vervolgens "Request Repair" klikken.

Het verzendpapier wordt gestuurd naar support@suivo.com (komt als ticket in Freshdesk)

Het verzendpapierPDF document naar de klant doormailen!