Geavanceerde export:

Dit genereerd een Excel bestand van alle gegevens en kolommen, ook de niet zichtbare kolommen in de huidige lijstweergave.

Dit bestand kan aangevuld worden met extra gegevens of aangepaste velden om nadien (na het bestand lokaal op de computer op te slaan) via de optie "uploaden" terug in het systeem te laden om aanpassingen in batch uit te voeren.

Gegevens verwijderen kan niet via deze export, enkel nieuwe gegevens aanvullen of bestaande velden wijzigen.

Exporteren:

Dit genereerd een Excel bestand van de gegevens en de kolommen die visueel zichtbaar zijn in de huidige lijstweergave.

Als de lijst groter is dan 100 items moet de selectie verzonden worden via e-mail.

Bij het exporteren komt er een pop-up waar het e-mail adres van de ontvanger kan ingevuld worden (standaard staat het adres van de actieve gebruiker ingevuld).

Dit bestand kan niet gebruikt worden om gegevens te uploaden in batch.

Uploaden:

Hiermee kan de geavanceerde export (met gewijzigde data) die lokaal werd opgeslagen, terug opgeladen worden in het systeem.