Obsolete

Deze instructie is niet meer van toepassing aangezien de betonapp tijdens een opdracht ook tracking data zal doorsturen.

1. Context

Probleem :  huurmixers komen niet goed in het dashboard

Eigen mixers hebben een blackbox die de navigatie / tracking doet

Huurmixer hebben dit niet .. Hier is de pilot app nodig voor de Tracking te doen

1. Voorbereiding

• In SOTI is een 2e  device groep aangemaakt,  PROD-NEW-CONCRETE-HUUR

• Garmins in deze groep krijgen automatisch de  pilot APP

En krijgen een aangepaste kiosk met de Pilot APP toegevoegd …

• Ik heb alvast ‘alle’ transport licenties verwijderd in blackbox voor

BRU-Tablet X

AND-Tablet X

ROT-Tablet X

• Als je een garmin toevoegt aan deze nieuwe groep,  loopt alles automatisch , enkel de Pilot licentie moet terug gekoppeld worden  [HC1]

1. Installatie Pilot APP

1. Breng 1 of meerdere tablets online (Wifi  of 3G)
  2. Sleep ze naar de nieuwe groep

Zoek de  tablets in de   groep PROD-NEW-CONCRETE

Je kan er meerdere tegelijk selecteren

Daarna klik en sleep je ze naar de nieuwe groep PROD-NEW-CONCRETE-HUUR

1. SOTI zal nu de nieuwe Kiosk en de pilot app naar de Garmin Pushen
  2. De Pilot app zal verschijnen in de Kiosk
  3. Meestal zal de pilot app vanzelf lanceren , anders klik je hem aan

1. Koppelen van de oude licentie (Pilot App)

De pilot App zal een aantal toestemmingen vragen (API functies/media/locatie/bellen).

Druk telkens op ‘Toestaan’

De volgende stap is de commissioning code invoeren

Zoek deze op in het Suivo Dashboard : Admin / Account / Applicenties

Onder de Algemene app-licenties

Je kan snel zoeken door een zoekterm in te geven.

Je kan de QR code scannen (of de code manueel ingeven)

Er verschijn kort een boodschap dat hij de data van de server gaat halen

De associate met de Tablet is compleet