Planning:     Plaatst een opdracht in het TMS-systeem en de opdracht wordt automatisch doorgestuurd naar het voertuig die de opdracht gaat uitvoeren.

Chauffeur: Selecteer de “Beton-App” op het toestel ->

Beginscherm naar de opdracht wordt getoond

Chauffeur selecteert “Werk opdracht af/Start opdracht” wanneer hij begint met laden

Vertrek Centrale:

• Vertrek Centrale – uur wordt automatisch ingevuld bij het verlaten van de centrale.

• Navigatie: selecteer “Start GPS” om navigatie naar de locatie te starten.

Aankomst Werf:

• Aangekomen op werf: tijdstip wordt automatisch ingevuld bij aankomst op werf.

Start lossen:

• Gestart met lossen: tijdstip wordt automatisch ingevuld wanneer er wordt begonnen/gestopt (configureerbaar) met lossen

OPM: Indien tijdstip niet of verkeerd wordt weergegeven dan kan de chauffeur dit manueel aanpassen.

Selecteer het tijdvak en
pas de tijd aan. Bevestig door op OK
te drukken

Stop Lossen:

• Gestopt met lossen: tijdstip wordt ingevuld van de eerste/laatste keer dat er lossen is gedetecteerd.

Vertrek Werf:

• Vertrek Werf: tijdstip wordt automatisch ingevuld bij het verlaten van de werf.

Terug op centrale:

• Terug op centrale: Druk op deze knop bij aankomst op de centrale!

• De opdracht is volledig klaar en een nieuwe opdracht kan ontvangen worden.

Nieuwe versie:

In de toekomst zal er een ondertekenen-knop zichtbaar zijn, en een leveringsbon-knop. Deze dient pas op aangeven van de betoncentrale te worden gebruikt.