Aanvraag via "Reservaties"

Stap 1. Klik op de "+Toevoegen" knop

De aanvraag formulier wordt weergegeven.

Stap 2

• Selecteer de persoon voor wie de asset gereserveerd moet worden.  Het is ook mogelijk om assets voor andere personen te reserveren
  • Selecteer de reservatieperiode.
  • Link jouw reservatie aan een bestaand project indien nodig
  • Zet "Hou me op de hoogte via e-mail" actief indien je:
    •  een email wilt krijgen over de reservatie status -goedgekeurd/geweigerd
    •  een herinneringsmail wilt krijgen als je de asset binnenkort moet ophalen/terugbrengen.

Klik op 'Volgende'

Stap 3. Kies de groep of het type van de gewenste asset.

Ge met de muis over een asset die je wenst te reserveren. Selecteer het '+' icoon.

Wanneer de asset in de scherm rechts wordt weergegeven, klik op "Volgende".

De samenvatting wordt weergegeven.

Stap 4.  Kijk na of alles klopt, voeg een commentaar toe indien nodig en klik op 'Opslaan'

Als u de configuratie "Reservering met goedkeuring" gebruikt - de reservering wordet ter goedkeuring doorgestuurd naar de verantwoordelijke goedkeurder.