Als de gebruiker de asset effectief komt ophalen, moet de ophaling bevestigd worden.

Stap 1.

Ga naar "Vloot/Reservaties"

Stap 2.

Klik op "Ophalingen van vandaag".

Stap 3.

Vink de asset die wordt opgehaald. Het is ook mogelijk om meerdere assets aan te vinken.

Selecteer "Ophaling bevestigen".

Je kan ook de knop rechts "Bevestig ophaling" gebruiken om ophaling te bevestigen voor één asset.

Als je optie "Gebruiker" selecteert, dan worden alle assets geseleteerd:

Stap 4.

Kijk na of de informatie klopt, voeg een opmerking toe indien nodig en klik op "Bevestig ophaling".