De Laatste versies van de SOTI device agent geven de volgende error wanneer je deze probeert te "enrollen"

De oplossing voor dit probleem is om een vorige versie van de device agent te installeren. Deze is hieronder toegevoegd. (file is gezipt omdat deze anders de uploadlimiet overschrijdt. Unzip dit bestand om de apk te krijgen om te installeren)

Koppel de Garmin aan uw laptop met een USB Kabel

Open de verkenner en ga naar de nieuwe gekoppelde schijf (naam is meestal "Garmin 790" of "790")

ga op deze schijf naar Downloads en kopieer de onderstaande apk naar het toestel (notitie: unzip het bestand alvorens te uploaden!)

Bij de installatie van de APK sta alle permissies toe. Bij enrollment geef de enrollment ID in.

Sta alles toe waar er om gevraagd wordt.

Normaal zou er dan een succesvolle enrollment moeten plaatsvinden

De oudere device agent kan dan via het SOTI web portaal worden geüpdatet.