Het is mogelijk om SOTI te linken met een Google account. Voor de Suivo server is dit met de volgende credentials:

https://play.google.com/work/licenses/apps

User: suivosoti@gmail.com

Pass: 9k0:wDJ90{8(

Vervolgens is het mogelijk om apps te gaan "approven" die mogen toegevoegd worden aan onze eigen "play store". Dit betekent dat je op de toestellen toegang hebt tot de playstore, maar slechts een beperkt aantal goedgekeurde apps te zien zal krijgen. De apps die we hier "approven" zijn apps die alle klanten zouden kunnen gebruiken. Je maakt voor elke klant individueel nog een "app policy" aan die nog verder filtert op de apps die mogen gebruikt worden voor een bepaalde klant.

Indien we zelf een app willen toevoegen, of een klant vraagt om een app dan kan de app worden goedgekeurd door op bovenstaande pagina de app te zoeken en op "approve" te klikken. Bijvoorbeeld outlook:

Klik 2x op "approve".

Als je de app vertrouwt kan je nieuwe toestemmingen automatisch laten goedkeuren. (Gebruik dit voorzichtig en enkel voor apps die je vertrouwt.)

Vervolgens ga je in de SOTI policies naar de App policy die van toepasisng is voor de klant - of je maakt een nieuwe aan:

Klik op de vernieuwen knop:

Vervolgens kan je da apps aanvinken die geïnstalleerd moeten worden voor deze klant.