Indien u ervoor gekozen hebt om geen gebruik te maken van de Suivo MDM. Of uw eigen MDM gebruikt om uw toestellen te beheren kan u onderstaande stappen volgen om de Navi2 app te installeren.

Voor de Navi2 applicaties en licenties krijgt u bij uitlevering van Suivo de volgende 2 bestanden:

• De Navi2 android apk
  • license.crt

Indien u deze niet ontvangen hebt, contacteer support@suivo.com.

Installeer de apk op het toestel door de APK op het toestel te zetten op de door u geprefereerde manier en plaats de licentiefile op het toestel onder de root-folder (=het laagste niveau in het bestandsysteem) (soms ook wel "/" of "/sdcard/" genoemd).

Bij het openen van de app zou deze de licentiefile moeten oppikken en worden de juiste instellingen en mappen gedownload.