Wanneer een Admin beheerder een nieuwe gebruiker aanmaakt dan ontvangt die persoon een no-reply email van Suivo om zijn account te activeren.

De activatie is in tijd beperkt en wanneer een gebruiker te laat zijn account wenst te activeren dan zal dit niet meer lukken.

De Admin beheerder kan een heractivatie mail opnieuw versturen.

Ga naar Admin -> Gebruikers

Zoek of selecteer de desbetreffende gebruiker op.

Klik op het  potlood en selecteer daarna "Authenticatie".

Selecteer "Uitnodiging opnieuw sturen". De gebruiker ontvangt opnieuw een heractivatie mail om zijn account te activeren.