Intro

Via Admin -> Lieux heeft de gebruiker een overzicht van alle aangemaakte locaties.

Na verloop van tijd kan het zijn dat bepaalde locaties niet meer van toepassing zijn in uw organisatie.

Dit kan bijvoorbeeld zijn in geval:

• werknemer is verhuist en het "oude" thuisadres is niet meer van toepassing
  • Eénmalige projecten, werven zijn afgesloten en komen bijvoorbeeld in conflict met andere projecten.
  • .......

Hoe verwijder je een POI - locatie

Ga naar Admin -> Lieux

Alle aangemaakte locaties worden getoond. De locaties worden per 50 getoond. Indien er meer als 50 locaties zijn dan kan je naar de volgende 50 locaties gaan door op de pijl te klikken.

De gewenste locatie kan ook op een snelle manier gezocht worden door een deel van de naam in het zoekveld te typen.

Eén of meerdere locaties die overeenstemming met de zoekopdracht worden opgelijst.

Vink de één of meerdere locaties aan die je wenst te verwijderen en klik nadien op het pijltje van de selectie knop.

Selecteer Verwijderen

Onderstaande melding verschijnt of je zeker bent dat je de selectie wenst te verwijderen. Bevestig door op OK te klikken.

De locatie(s) zijn nu verwijderd.