Intro

Via Admin -> Locaties heeft de gebruiker een overzicht van alle aangemaakte locaties.

Na verloop van tijd kan het zijn dat bepaalde locaties niet meer van toepassing zijn in uw organisatie.

Dit kan bijvoorbeeld zijn in geval:

• werknemer is verhuist en het "oude" thuisadres is niet meer van toepassing
  • Eénmalige projecten, werven zijn afgesloten en komen bijvoorbeeld in conflict met andere projecten.
  • .......

Hoe verwijder je een POI - locatie

Ga naar Admin -> Locaties

Alle aangemaakte locaties worden getoond. De locaties worden per 50 getoond. Indien er meer als 50 locaties zijn dan kan je naar de volgende 50 locaties gaan door op de pijl te klikken.

Selecteer de locatie die je wenst aan te passen op typ een deel van de naam in het zoekveld.

Automatisch begint Suivo suggesties te geven.

Vink de één of meerdere locaties aan die je wenst te verwijderen en klik nadien op het pijltje van de selectie knop.

Selecteer Verwijderen

Onderstaande melding verschijnt, voer de code in om de locatie(s) effectief te verwijderen en klik op bevestigen.

De locatie(s) zijn nu verwijderd.