Als een gebruiker het bedrijf verlaat dan is het aangeraden om de gebruiker te verwijderen uit het Suivo platform.

Dit heeft als voordeel dat:

• De administrator heeft steeds een actueel overzicht van het aantal gebruikers van het platform
  • De ex-werknemer kan niet meer inloggen daar Suivo een SaaS oplossing is.

Ga naar Admin -> Gebruikers

Een overzicht wordt getoond van alle gebruikers die momenteel een login hebben op het Suivo platform.

Vink één of meerdere checkbox(en) aan van gebruiker(s) die je wenst te verwijderen.

Selecteer het pijltje naast selectie en klik "Verwijderen"

Suivo toont een pop-up waarbij gevraagd wordt om de getoonde cijfer code over te typen om de actie te bevestigen en selecteer "Verstuur".