Na verloop van tijd kan het zijn dat de personen database niet meer up to date is daar er personen het bedrijf hebben verlaten.


LET OP: Als je één of meerdere personen verwijderd dan worden ook al identificaties die in het verleden zijn gebeurt mee                     verwijderd. Alle historische data is dan verloren.



Ga naar Admin -> Personen



Alle personen worden getoond.



Typ een deel van de naam in het zoekveld (min. 3 karakters) en één of meerdere personen die voldoen aan de zoekopdracht worden getoond.



Vink één of meerdere personen aan en klik op het pijltje naast Selectie.


Selecteer "Verwijderen" 


  



Suivo toont nog een waarschuwing of je zeker bent want zoals eerder aangegeven alle gegevens worden gewist.

Bevestig door OK te selecteren.

De geselecteerde persoon is verwijderd uit de personen database.