De module CheckinatWork is actief als u als klant hiervoor een abonnement heeft afgesloten.

Voordat er registraties zichtbaar zijn dienen er nog een aantal zaken geconfigureerd te worden zoals:

• Er moet een RRN of Limosa nr gekoppeld worden aan een persoon (zie hoofdstuk Personen)
  • BTW nr moet toegekend worden in onderstaande module.

Selecteer rechts het gele icoon met 2 tandwielen

In onderstaand kan je een aantal parameters configureren

• BTW-nummer:        BTW nr invoeren zonder spaties of punten

• CheckIn interval:    Manuele CheckIn ->    registraties worden niet automatisch verstuurd maar worden verzameld en                                                                       een gebruiker op kantoor dient dit nog te versturen.

Autom. CheckIn ->        registraties worden direct verstuurd naar RSZ

Geplande CheckIn ->    Registraties worden verstuurd op een tijdstip naar keuze

Suivo adviseert om de parameter te plaatsen op Automatische CheckIn zo ben je steeds in regel met de wetgeving.

• Werfconflicten:    Werfconflicten manueel opl ->    Indien 2 werven elkaar overlappen dan kan een gebruiker op                                                                                             kantoor beslissen voor welke werf de CheckIn nodig is.

Verzend voor alle toep. werven -> er wordt dan een registratie verstuurt voor meerdere werven.