In deze handleiding wordt beschreven hoe je een persoon kan toevoegen in Suivo en hoe je belangrijke info kan toevoegen aan die gebruiker.

Mogelijkheid 1:

Klik op het “+” teken naast  Admin en selecteer "Nieuwe Persoon" uit de drop-down lijst.

Mogelijkheid 2:

Via Admin -> Personen -> Toevoegen

Een persoonsfiche wordt getoond en kan aangevuld worden met de nodige informatie.

Type: Als er op voorhand verschillende types aangemaakt zijn dan kan je hier uit een drop-down aanduiden wat voor type werknemer het is.

een voorbeeld van een type werknemer kan zijn:

- bediende

- arbeider

- elektricien

- loodgieter

-........

Id Werknemer: Hier kan een personeelsnummer ingevuld worden

Voornaam: Voornaam van de werknemer

Naam: Achternaam van de werknemer

Telefoon: begint steeds met het landnr vb +32.....

e-mail: e-mail adres van de werknemer

Pincode: kan gebruikt worden indien de werknemer gebruik maakt van de Time App

Asset Tonen Op Live Tracking: als de slider actief staat dan wordt de werknemer gevisualiseerd als een persoon op Live Tracking op het moment als er een identificatie plaatsvindt.

Eigen referentie: dit veldt wordt meestal gebruikt voor API integratie.

Selecteer rechts onderaan "Opslaan" om de werknemer aan te maken.

Na het bewaren verschijnen er extra Tabs waar je extra informatie kan toevoegen.

Administratieve informatie:

Rijksregisternummer: Wordt gebruikt voor CheckIn@Work maar wij adviseren om dit in te vullen onder de Tab "CheckIn@Work"

Thuislocatie: Indien de thuisadressen van de werknemers gekend zijn als een nuttige plaats (POI) dan kan je hier uit een drop-down de juiste locatie koppelen aan de werknemer.

Werkuren (dag): dit veld wordt gebruikt voor maatwerk en is optioneel

Gestart en Gestopt: Het datumveld gestopt is belangrijk als een werknemer uit dienst gaat. Zie artikel persoon uit dienst

Selecteer Opslaan om de gegeven te bewaren.

Identificatie:

Onder Identificatie kan je een werknemer koppelen met één of meerdere badges.

Kies het juiste identificatiemiddel uit de drop-down

• Plug de RFID reader via USB in je PC
  • Selecteer het juiste type identificatie uit het drop down menu (in dit geval RFID – Construbadge)
  • Klik in het veld identificatienummer
  • Leg de kaart,sleutel op de RFID reader (nummer wordt automatisch uitgelezen)
  • Selecteer passagier indien persoon steeds passagier is
  • Klik op het + teken om de identificatie te bevestigen
  • Selecteer “Opslaan” om te bewaren

Ibutton (dallas) reader

Usb Mifare reader

Checkin@Work:

Als je werknemer Checkin@Work plichtig is dan dien je een aantal gegevens hier in te vullen.

BTW:   Indien dit vak leeg blijft dan nemen we automatisch het BTW dat standaard ingevuld is in de CheckIn@Work module.

Als je met een vaste onderaannemer werkt dan kan je hier zijn BTW nr invoeren.

Rijksregisternr:  verplicht veld indien je werknemer Belg is

Limosa: hier kan je één of meerdere limosa nr's ingeven en koppelen aan de juiste RSZ werf.

Verantwoordelijke contactpersoon:

Hier kan je bv een werfleider zijn contactgegevens invullen en die gegevens kunnen gebruikt worden bij oa het configureren van meldingen.

Persoonsgroepen:

Je kan een werknemer in één of meerdere groepen onderverdelen. Dit is handig om rapporten te genereren of rechten in te stellen voor eindgebruikers.

Zie artikel groepen voor meer info.

Attributen:

Je kan aan een werknemer meerdere attributen koppelen zoals vb:

• type rijbewijs
  • bekwaamheidsattest
  • medisch attest
  • ......

Voor meer info zie artikel attributen

Iconen:

Indien gewenst kan je een foto van je werknemer toevoegen aan zijn persoonsfiche.