Werknemers en onderaannemers kunnen zich registreren via de Check-in-at-work app.

Om ervoor te zorgen dat werven die checkin plichtig zijn zichtbaar zijn in de app dien je één of meerdere sleutel(s) te activeren in het Suivo Web platform.

Selecteer Admin -> Account

Selecteer App-licenties

Selecteer het icoon Checkin At Work

Selecteer Toevoegen

Er wordt automatisch een code aangemaakt:

Er wordt automatisch een code aangemaakt:

QR-code: 7-0096-8962-29

Omschrijving: hier kan je vrijblijvend info toevoegen zoals vb voor onderaannemer X

Toewijzen aan: Standaard is de aangemaakte sleutel van toepassing op alle werven. Als je optie "Werf" selecteert, kan je uit de drop-down één specifieke werf kiezen. De werknemer of onderaannemer ziet dan enkel maar die werf in de app.

Als je optie "Locatiegroep" selecteert, kan je uit de drop-down een locatiegroep kiezen.

Startdatum en Einddatum: optioneel vanaf wanneer tot wanneer is de sleutel geldig.

Bevestig door "Opslaan" te klikken.

De aangemaakte sleutel komt nu in het overzicht te staan.

De sleutel kan bezorgd worden aan de gebruikers van de checkin@work app