Werknemers en onderaannemers kunnen zich registreren via de Check-in-at-work app.

Om ervoor te zorgen dat werven die checkin plichtig zijn zichtbaar zijn in de app dien je één of meerdere sleutel(s) te activeren in het Suivo Web platform.

Selecteer de module "Bouw"

Alle checkin plichtige werven worden opgelijst.

Selecteer rechtsboven "Instellingen".

Selecteer "Sleutelbeheer".

In onderstaande view worden de reeds aangemaakt sleutels getoond en kan je een nieuwe aanmaken.

Selecteer "+ Voeg nieuwe toe"

Er wordt automatisch een code aangemaakt:

QR-code: 7-6316-0474-88

Omschrijving: hier kan je vrijblijvend info toevoegen zoals vb voor onderaannemer X

Werf: Standaard is de aangemaakte sleutel van toepassing op alle werven. Uit de drop-down kan je selecteren dat de sleutel enkel maar geldig is voor één specifieke werf. De werknemer of onderaannemer ziet dan enkel maar die werf in de app.

Startdatum en Einddatum: optioneel vanaf wanneer tot wanneer is de sleutel geldig.

Bevestig door "Opslaan" te klikken.

De aangemaakte sleutel komt nu in het overzicht te staan.