In Suivo bestaat er een functie waarbij een gebruiker de afgelegde route van een asset opnieuw kan afspelen. De gebruiker kan dit afspelen via een "view" op wegenkaart of met street view.

De optie kan als volgt geactiveerd worden en dien je per login te activeren. De gekozen optie blijft actief staan tot een gebruiker de parameter opnieuw deactiveert.

Ga naar Analytics - Voertuig of machine

Het dagoverzicht van het geselecteerde asset wordt getoond.

Selecteer linksboven op de kaart "hamburger" symbool om de verschillende parameter instellingen weer te geven.

Selecteer het pijltje naast "Route opties"

Activeer de slider van "Toon routespeler". En sluit nadien het venster.

Opgelet: naargelang het type abonnement zullen niet alle opties zoals in het screenshot afgebeeld zichtbaar zijn.

De Route player verschijnt boven de kaart.

Klik op de "play" knop om de route af te spelen op wegenkaart. Het afspelen van de route kan versnelt worden door de "snelheid" parameter aan te passen.

De grote groene pijl geeft de positie weer van het asset.

Indien er street view beelden beschikbaar zijn kan je de route ook afspelen en bekijken met de street view beelden.

Selecteer rechtsboven "Street view" en activeer de "play" knop.

Om het venster van "Street view" te sluiten selecteer je linksboven aan de pijl om terug "Wegenkaart" te visualiseren.