Op deze pagina staat uitgelegd hoe men gebruik kan maken van de Suivo Time logger app.

Men maakt hiervoor gebruik van de Suivo Time Logger app, deze kan men gratis downloaden via stores:

Google Play voor Android of App Store voor Apple.

Alvorens men de app kan gebruiken, dient men enkele instellingen te doen in Suivo Web.

De TimeLogger app kan men instellen als een link met:

1. Voertuig
  2. Voertuig groep
  3. Time Clock
  4. Persoon

Via admin-account - App-Licenties kan men sleutels aanmaken:

Via de knop toevoegen kan men een nieuwe sleutel aanmaken.

Men kiest of de sleutel die men aanmaakt gelinkt moet zijn aan: Voertuig / Voertuig groep / Time clock of Persoon:

Deze sleutel dient men te bezorgen aan de juiste persoon / in te stellen op het juiste device.

Aan de personen dient het juiste tijdsregistratieprofiel te worden gekoppeld.

Dit is in te stellen door de ADMIN-user via admin-account-Time Registration Configuration - tabblad Advanced ID configuration:

Bij het openen van de Suivo Time logger app, kan men het device registreren d.m.v. de QR-code die gegenereerd werd in Suivo Web.

Of men kan ervoor kiezen om in te loggen via Login / Password of via SSO (Google / Microsoft)

De user dient dan gelinkt te zijn aan zijn/haar gebruiker of aan een profiel waarin men personen/locaties definieert.

Het voordeel van het inloggen via een user is dat men zijn/haar collega's mee kan registreren.

(Op voorwaarde dat de user toegang heeft tot deze groep van personen.)

Na inlog krijgt men volgende weergave:

Weergave als voertuig:

Weergave als persoon:

Weergave als time clock

Weergave persoonSelecteer statusVoeg werf en code toeVoeg collega toe

Visualisatie in Suivo: