Kreeg je een factuur van Suivo voor een lopend abonnement?

Wil je graag controleren welke apparaten binnen dit abonnement vallen?

Dat kan!

Op je factuur staat een interne referentie:

Dit is de abonnements-referentie die we kunnen opzoeken in het Suivo webportaal.

Allereerst dien je in te loggen op het Suivo webportaal:

Ben je eenmaal ingelogd, dan beweeg je rechts bovenaan over "Admin".

Vervolgens klik je op "Account".

Zo kom je in het overzicht met alle account-instellingen terecht.

Kies in het linkermenu voor "Factuurdetails".

Onmiddellijk zie je een overzicht met één of meerdere abonnementen.

Per abonnementsnummer kan je controleren welke apparaten onderdeel zijn van je abonnement.

Je kan volgende zaken controleren:

• IMEI-nummer
  • Apparaattype
  • Gekoppeld asset

Je kan ook een XLSX-overzicht downloaden per abonnement door rechtsboven op de knop "Exporteren" te drukken.