Ga naar "Vloot/Reservaties".

Je kan de reservaties bekijken op verschillende manieren:

1. Via Dashboard

Hier zie je de volgende:

1. Ophalingen van vandaag - Assets die vandaag opgehaald moeten worden
  2. Teruggaven van vandaag - Assets die assets vandaag tergugebracht moeten worden
  3. Reserveringsaanvragen - Reserveringen die nog goedgekeurd of geweigerd moeten worden
  4. Waarschuwingen - meldingen over niet opgehaalde of niet teruggebrachte assets.

2. Via Kalender

Hier zie je de volgende:

1. Assetlijst (de weergave kan je aanpassen via Weergave instellingen rechts)
  2. Week die wordt weergegeven in de kalender (de week kan je aanpassen als jij op de pijltjes links of rechts klikt)
  3. Reservaties met de naam van de aanvrager en de datum (als je daarop klikt, zie je details van de reservatie)

3. Via Reservaties

Hier zie je de lijst van alle reservaties. Je kan de volgende acties ondernemen:

• Je kan de reservaties opzoeken in de zoekveld.

• Je kan de reservaties sorteren op reservatiestatus. Klik "Geavanceerd zoeken". Klik op het veld onder "Reservatie statue", vink de optie waarop je wilt sorteren. Klik "Toepassen".

• Je kan de reservatielijst weergave aanpassen naar jouw wens.

Klik "+ Nieuwe lijstconfiguratie toevoegen..."

Vul de naam van de lijstconfiguratie in. Selecteer wat je in de lijst wilt zien en klik "Opslaan".

Dan zie je de aangepaste weergave: