We informeren je graag dar er nieuwe features zijn in ons platform vanaf 06/06/2023

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw account manager of een e-mail sturen naar support@suivo.com

1. Rapporten op maat

•    Optimalisaties voor de Rapporten op maat.

2. Rapportschema's

Tot nu toe:

•    Gebruiker kon kiezen tussen "dagelijks" (6 uur 's ochtends), "wekelijks" (maandag 6 uur 's ochtends) en "maandelijks" (1e van de maand om 6 uur 's ochtends).

Vanaf nu:

•     Dagelijks
    • Het tijdstip kan gekozen worden
    • Gebruiker kan kiezen of de rapportageperiode de vorige of de huidige dag is

•      Weekelijks
    • Dag van de week kan worden geconfigureerd
  •      Maandelijks
    • Dag van de maand kan worden geconfigureerd

Let op !

De nieuwe rapportschema's optie is standaard uitgeschakeld.

Indien gewenst, kunt u een ondersteuningsticket aanmaken via Suivo servicedesk om deze optie aan te zetten.

In de toekomstige release zal deze optie een standaardoptie worden.

3. Live Tracking – Prioriteit

• Kolom op lijst toegevoegd voor live tracking met prioriteit (sirene / zwaailichten)
  • Visuele indicatie op kaart

Let op !

Standaard is de prioriteit optie uitgeschakeld.

Indien gewenst, kunt u een ondersteuningsticket aanmaken via Suivo servicedesk om deze optie aan te zetten.

In een toekomstige release zal deze optie een standaardoptie worden.

4. Interactieve Rapporten

•    Bij het maken of toevoegen van (Easy ID) identificaties kan nu de rol worden gekozen ("Bestuurder" of "Passagier").

5. Suivo GO!

•    Drive Details toont nu volledige adresinformatie.
  •    Er is een nieuwe pagina toegevoegd voor Time Clock die laat zien wie heeft zich geïdentificeerd

6. Suivo Concrete App

Indien u deze configuratie wilt wijzigen, dient u een ondersteuningsticket aan te maken via Suivo Servicedesk.

•     Max. grootte van foto's (voor prestatieredenen)

Andere:

• Toestemming toegevoegd om tabblad "Dashboard" te tonen/verbergen
  • "Inloggen met Microsoft / Google" nu zichtbaar op inlogpagina