De Time Logger App wordt gebruikt door een werknemer om zich aan en af te melden bij een werkplaats.

Om de Time Logger App te gebruiken dient de werknemer te beschikken over een geldige licentiecode.

Het aanmaken van een licentiecode gebeurt via:

Admin → Account

Selecteer uit de linkse kolom App - licenties

Selecteer “Time logger”  en dan “Toevoegen” om een nieuwe licentie code aan te maken

De code wordt aangemaakt en dien je te koppelen aan een persoon.

Selecteer “Persoon” en kies uit de drop-down de juiste persoon en bevestig je keuze door “Opslaan” te selecteren.

De aangemaakte licentiecodes worden daarna gevisualiseerd in een lijst vorm.

Deze code dient een werknemer éénmalig in te voeren bij het openen van de Time Logger App.