Via de eventmodule kan een klant één of meerdere events aanmaken om zijn assets opvolgen wat betreft:

• onderhoud
  • inspecties
  • keuringen
  • schade registratie
  • .......

Een event (schema) kan toegepast worden op:

• één asset
  • groep van assets
  • type van assets

Aan een event kan een herhaling gekoppeld gebaseerd op:

• tijdsbasis (week,maand,jaar, ...)
  • km stand
  • draaiuren (indien van toepassing)
  • bij het betreden van een locatie

Als de herhaling wordt bereikt worden één of meerdere gebruikers verwittigd via e-mail dat er een event moet uitgevoerd worden.

Het valideren van het event kan uitgevoerd worden via het Suivo web platform of via de assetmanager app dat op een mobiel toestel is geïnstalleerd.

Aan een event kan een checklijst gekoppeld worden waarbij een checklijst kan bestaan uit één of meerdere items dat de eindgebruiker dient te valideren bij het uitvoeren van het event.

De uitkomst van een checklijst vraag kan automatisch ingevuld worden een gekend attribuut.

Enkele voorbeelden van een checklijst vraag kan zijn:

• vul uiterste keuringsdatum in (uitkomst kan autom. toegewezen worden aan het attribuut volgende keuringsdatum)
  • Wat is het keuringsresultaat
  • Wie heeft de keuring uitgevoerd
  • Neem foto van keuringsverslag (foto kan autom toegewezen worden aan het attribuut keuringsdocument)