Assets worden gevisualiseerd via een map of map/lijst weergave. Het label dat zichtbaar is op map weergave geeft standaard de naam van het asset weer.

De gebruiker kan het label aanpassen met extra informatie zoals:

• identificatie van persoon (wie is aanwezig in het voertuig)
  • persoonsgroep
  • attributen
  • ...

Hoe kan je een label aanpassen?

Stap 1. Selecteer het hamburgerteken linksbovenaan de kaart.

Stap 2. Selecteer 'kaartmarkeringen'.

Stap 3. Kies de labels die je wenst aan te passen. Je kan dit doen voor zowel assets als locaties.

Vb: Als je wenst te zien wie aanwezig is in het voertuig, dan selecteer je het pijltje en vink je het vakje identificatie aan.

Sluit nadien het configuratiescherm door rechtsbovenaan het pijltje te klikken.

Seleteer het pijltje en daarna het "tandwiel" om extra items aan te duiden zoals vb identificaties

Onderstaande lijst wordt getoond en kan naargelang de aangemaakte attributen meer of minder info bevatten.

Selecteer de gewenste info en scroll verder naar beneden om de knop "sluiten" te selecteren.

Selecteer het "kruisje" om de kaartinstellingen te sluiten.

Stap 4. Het label op de kaart is aangepast en ziet er dan als het volgt uit:

Als je het label wenst uit te breiden met informatie van de aangemaakte attributen, dan kan je dat in aangepaste configuraties. Dit vind je door in stap 3 onder 'markeringen ' op het tandwieltje te klikken dat naast 'aangepast' staat.