Identificaties van personen worden gevisualiseerd in interactieve weergave.

Werknemers kunnen zich in een voertuig, via Time APP of via een prikklok registreren dmv een badge. Een werknemer kan zich registreren om verschillende redenen:

• Registratie van een chauffeur
  • Registratie van werkuren
  • Registratie van werkuren en mobiliteit
  • .......

De verschillende badgemomenten van een werknemer gedurende een dag wordt weergegeven in de Suivo Web Applicatie.

Indentificatie bekijken:

Ga naar Analytics -> Persoon

Er wordt standaard een dagoverzicht gevisualiseerd van de huidige dag met de badgemomenten van de geselecteerde persoon.

In dit voorbeeld wordt de tijdregistratie uitgevoerd via een Time App.

Status:

Deze statussen zijn zichtbaar op de Time App. De configuratie van de statussen is via Admin -> Account -> Config. Tijdregistratie.

• Mobiliteit:        persoon heeft 2:13u in status Mobiliteit geweest en heeft toen 146km gereden
  • Werk:               persoon heeft die dag 7:39u gewerkt en tijdens die status is er 98 km gereden

Via de Time App zijn er projectcodes geregistreerd.

Klik op het pijltje naast de status

De 7:39u werktijd is onderverdeeld in 2 projectcodes:

Identificaties worden visueel weergegeven in een chart waarbij de onderste lijn de bewegingen van het voertuig voorsteld.

De verschillende identificaties worden ook in een lijstvorm en op kaart gevisualiseerd.

Om meer detail te zien op de kaart selecteer je het kaart met vergrootglas icoon van de status.

De status Mobiliteit wordt op kaart getoond.