Om een persoon te registreren bij de RSZ dient men de parameter Checkin@Work  aan te vinken.

Ga naar Admin -> Personen

Ga met de muis over het gewenste item van de lijst. Rechts zie je het 'pen-icoon' verschijnen.

Klik daarop om de persoon te bewerken.

Selecteer de tab "Checkin@Work" en plaatse de slider op Actief.

BTW-nummer:

Indien er geen BTW nr wordt ingevuld dan wordt standaard het BTW nr gebruikt dat men opgeeft in de CheckIn@work module (zie config Checkin module ).

Voor onderaannemers kan men hier het BTW nr opgeven van de onderaannemer. Zij worden dan aangemeld onder hun BTW nummer en niet onder die van het bedrijf.

Rijksregisternummer:

In dit veld dien je het rijksregisternr toe te voegen van je werknemer zonder streepjes of spatie.

CheckIn-meldingen ontvangen:

Werknemer kan email of sms ontvangen bij een geldige RSZ registratie. Let op sms is een betalende functie.

Limosa:

Indien een werknemer beschikt over 1 of meerdere limosa documenten dan kan je de documenten koppelen aan de juiste werf.  Dit is handig als de werknemer zich aanmeldt op een Werfpaal voorzien van een QR reader.

Bevestig door "Opslaan" te klikken.