Deze pagina geeft meer informatie om het Suivo platform in te stellen en beheren als Admin van een organisatie.

Aanmelden op het suivo platform: https://www.suivo.com/

Log in door op het log-in icoon te klikken in de rechter boven hoek

Klik op het icoon inloggen(zie screenshot)Klik op het icoon inloggen(zie screenshot)Klik op het icoon inloggen(zie screenshot

Meld je aan met jouw username en paswoord.

Basisprincipes van een Admin

Admin is een functionaliteit binnen de Suivo applicatie waar je de instellingen kan beheren van:

• Gebruikers
  • Personen
  • Voertuigen
  • Locaties
  • Groepen

• Gebruikers

Een gebruiker is iemand binnen de organisatie die kan inloggen in de Suivo webapplicatie om bijvoorbeeld een rapport te genereren of te bekijken waar een bepaald voertuig zich bevindt. Aan een gebruiker wordt een profiel gekoppeld. In een profiel kan men bepalen welke rechten de gebruiker heeft. Mag hij/zij bepaalde data enkel raadplegen en niet wijzigen. Welke voertuigen mag iemand zien enz… Een profiel kan aan meerdere gebruikers toegewezen worden. Aan een gebruiker kan maar 1 profiel gekoppeld worden. Verder in dit document wordt uitgelegd hoe je een profiel kan aanmaken en wijzigen.

Acties die op Admin niveau worden uitgevoerd voor gebruikers:

• Voertuigen
    Deze module laat je toe om voertuigen een unieke naam toe te kennen, voertuigen in groepen te verdelen, km standen aan te passen en indien je de installaties zelf zou uitvoeren dan kan je via deze module units gaan inbouwen, verplaatsen en uitbouwen.

• Locaties
    Een locatie, ook wel Point Of Interest of nuttige plaats genoemd, is een plaats die voor een gebruiker van Suivo iets betekent. Een locatie wordt gekenmerkt door een X,Y coördinaat waar je een naam aan kan koppelen die voor de gebruiker herkenbaar is.
    Algemene info: Wat is een locatie/POI

Acties die op Admin niveau worden uitgevoerd voor Locaties:

Locatie Status/Project code

Voor het gebruik van de Suivo Time App kunnen aan locaties ook Status codes/Project codes worden toegewezen. Op die manier kan een specifieke locatie geselecteerd worden en kan deze ook gebruikt worden in de rapportage.

Status/project code toewijzen aan locatie

CheckinatWork

Een locatie kan ook geregistreerd worden aan een CheckinatWork werf.

CheckinatWork koppelen aan locatie

•  Groepen
    Om een duidelijk en gestructureerd overzicht te hebben van je assets, personen en locaties kan je één of meerdere groepen aanmaken. Een groep vertegenwoordigd dan één of meerdere assets, personen of locaties

Algemene informatie groepen: Wat is een groep

Acties die op Admin niveau worden uitgevoerd voor Groepen: